2 Comments on “Fallet Carina Sällberg – tidernas justitiemord / blogg

  1. Under de gångna fem åren har ett orättfärdigt och kvävande rättsväsende överöst Carina med en alldeles ofattbar mängd rättsprocesspapper bestående av delgivningar, anklagelser, aktbilagor, yttranden, beslut, förhörsprotokoll (som hon fått ägna många nätter åt att rätta felaktigheter i), domar, överklaganden samt en mans egenproducerade mängder av worddokument, vilka hon har tvingats och tvingas att förhålla sig till såsom ”bevisning” för anklagelserna om att han är konstant förföljd sedan fem år. Allt fyller sju stora resväskor och flera stora lådor i ett rum hos henne.
    Och då det säger sig självt att det tar sin rundliga tid och kraft i anspråk att navigera i alla dessa papperstravar, har jag varit henne behjälplig i att upprätta denna hemsida, för att bättre kunna presentera en begripliggörande och väl dokumenterad helhetsbild av det spel för gallerierna, som nu försöker tysta henne för gott, genom att skicka henne till en stor rättspsykiatrisk utredning på sluten psykiatrisk anstalt, enligt beslut taget vid Helsingborgs tingsrätt den 28 juni av chefsrådmannen Nicklas Söderberg.
    /Gunilla Madegård stödperson och utredare åt Kvinnobyrån

    1. PS. Hemsidan är dock upprättad den 7 juli 2018 i all hast under några få dagar och långtifrån färdigställd ännu (idag den 11 juli). Det fattas ännu mycket av den dokumentation som jag håller på att vaska fram från rätten, Carinas högar med papperstravar och Facebook-inlägg under flera års tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *